Begin 2015 is Mokum Symphony opgericht; een spannend traject om bij nul te beginnen. Al gauw bleek het project liefhebbers te enthousiasmeren en stroomden de eerste donaties binnen. Mede dankzij deze giften hebben wij in 2015 Mokum Symphony verder kunnen opzetten middels  bijeenkomsten en kamermuziekconcerten, waar het team van Mokum Symphony zijn visie en missie heeft kunnen verwoorden. Ook is de nieuwe website gelanceerd. Op onze Facebookpagina worden geïnteresseerden voortdurend op de hoogte gehouden van de activiteiten en de laatste nieuwtjes.  Inmiddels zijn er al duizenden mensen bereikt via dit medium. Daarnaast zijn wij er buitengewoon trots op dat het collectief Mokum Symphony is neergezet. Tientallen musici en musicologen hebben zich hier in 2015 bij aangesloten. Dankzij hen, een sterke visie, aantrekkelijke programmering en een doelgericht team heeft Mokum Symphony binnen korte tijd trouw publiek aan zich gebonden.

Voor 2018 zal de kamermuziekprogrammering in de Uilenburgersjoel worden voortgezet, daarnaast er zijn prachtige muzikale plannen in de maak. Ook we werken toe naar de reconstructie van Mengelbergs Mattheus Passion, organisatie en financiën voor dit grootschalige project hebben wat meer tijd nodig.

Voor deze voortzetting missen we nog financiële middelen. De steun van vrijwilligers, donateurs en sponsoren is voor ons onmisbaar. Samen kunnen wij dit unieke project verder uitbouwen.
Wilt u ook bijdragen? Dat kan op verschillende manieren:

1. Meet & Greet Concert: een tegenprestatie voor uw donatie spelen topmusici van Mokum Symphony een kamermuziekprogramma bij u thuis. Artistiek leider, dirigent en violist Joan Berkhemer geeft daarbij een muzikale toelichting. Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor een kamermuziekconcert op maat.

2. Meld u aan als vrijwilliger: Mokum Symphony is op zoek naar productionele ondersteuning bij bijeenkomsten en concerten. Houdt u van klassieke muziek en werkt u graag met enthousiaste mensen?

3. Mokum Sponsor: ook met uw bedrijf kunt u sponsor zijn. Heeft uw bedrijf een link met het verhaal vanMokum Symphony? Ziet u een mogelijke samenwerking? In overleg met u stippelen we graag een traject uit.

Fiscaalvoordeel (ANBI)
Mokum Symphony is door de Belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI: ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’.
Dit brengt fiscaal voordeel met zich mee voor onze donateurs. Donaties kunnen belastingvoordeel opleveren voor particulieren en bedrijven. Donaties die binnen bepaalde regels vallen zijn aftrekbaar van  inkomsten- of vennootschapsbelasting. Geven aan Mokum Symphony is op deze manier heel aantrekkelijk! Klik hier voor meer informatie van de Belastingdienst.

Beloningsbeleid: alle bestuursleden zijn onbezoldigd. De dirigent en betrokken musici krijgen een bescheiden vergoeding voor hun inspanningen. Verder wordt zoveel mogelijk met vrijwilligers gewerkt

Financiële verantwoording: financieel overzicht 2018

Contact
Mail: mokumsymphony@gmail.com of info@mokumsymphony.nl
Telefoon: 06 38198117, Diederik Boomsma, bestuurslid.

Stichting: Mokum Symphony KvK 65405161
Rekeningnummer: NL18INGB0007187202
RISN: 8560.99.296

Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door:
fredfoundation-logo

Print

© Mokum Symphony